رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در روز دوازدهم فروردین ماه، ۴ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۸۰۸ قطعه مرغ کشتار و ۸ هزار و ۸۷۷ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد که رکوردی در ۱۰ سال اخیر بوده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی با بیان این مطلب، […]

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در روز دوازدهم فروردین ماه، ۴ میلیون و ۷۳۸ هزار و ۸۰۸ قطعه مرغ کشتار و ۸ هزار و ۸۷۷ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد که رکوردی در ۱۰ سال اخیر بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی با بیان این مطلب، اظهار کرد: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان های گلستان با ۹۰۱ تن، گیلان با ۷۳۵ تن، خراسان رضوی با ۶۷۲ تن، فارس با ۶۳۵ تن، اصفهان با ۵۹۰ تن و آذربایجان غربی با ۵۶۱ تن انجام شده است.